diumenge, 25 d’abril del 2010

coincidencies

Llegia fa poc que hi ha persones que pensen que la seva vida és conduida per un destí superior, i d'alguna manera això és com posar en mans d'aquest destí superior la nostra vida. Si tenim sort i és benèvol ens oferirà una vida plena de satisfaccions, si per el contrari és capritxós i juganer ens anirà donant voltes com a un mitjó dins d'una rentadora.

El que és ben cert és que dins d'aquesta rentadora vital hi ha una part (més gran o més petita) en la que escollim, elgim, triem. I aquestes decisions guien les nostres vides. No és casual que Rafael Nadal sigui un dels millors tenistes de tots els temps o que el Barça guanyi sense parar... és fruit d'una tria diaria per entrenar, lluitar, concentrar-se, renunciar a moltes altres coses... i de ben segur que també hi ha una dosi de sort en el camí.

Per tant, dins d'aquesta equació de la vida un es pot preguntar... he près les decisions correctes? he lluitat per coses que valien la pena? i també... com ha estat la sort que m'ha acompanyat? el fat, el destí? m'ha ajudat?

Sigui com sigui, avui convido al món a mirar més cap endavant que cap enrera, des del moment present. I a ocupar-nos de les nostres decisions, del que sí que podem triar fer, del que escollim fer cada dia.

Sigui, doncs, com sigui, avui ens convido a triar mar o muntanya. Després el destí o les coincidències ja ens diràn si farà sol o núvol, pero al menys sabrem que amb pluja o sense, estarem fent un martini a la terrassa del Far de Sant Sebastià.

Bon diumenge Catalunya!!

http://www.tamariu.eu/webcam.php