dimarts, 5 d’abril del 2011

Gasolina

Avui he omplert el dipòsit de gasolina en lloc de gasoil. se'm ha parat al mig de l'autopista el cotxe.
He buscat les instruccions, què volia dir un espiral groc pampalluguejant ?, trucada a l'assegurança, al meu germà, a la grua,... firmar papers, trucar al concessionari.

Els meus dits volaven pel telèfon, he tranquilitzat al meu germà, he quedat amb els del taller, he rigut amb el sr de la grua, he caminat cap a casa tranquila. I pagaré.

Quan no pots fer ja res, el millor és disfrutar del moment. Tots els moments es poden disfrutar. Una pèrdua pot ser un guany.

Fuir

Cada dia ho trobo més fàcil. I per la resta de floatting bubbles, respireu, i disfruteu cada instant d'aquesta estança, flotant a l'univers :)

diumenge, 3 d’abril del 2011

holistics

2011, mentre una part de mi s'ofega en pensaments maldestres i una mica apocalípticts; Fukushima, la situació econòmica, els valors mermants a la societat, el cuestionament d'algunes creences bàsiques de la condició humana i les relacions... una altra part ha assolit un grau de llibertat personal, de pensament, emocional i d'autonomia que mai avans havia tingut.

Em sento una observadora des d'un punt de vista diferent, des de fora del sistema, com si entengués més enllà i veiés coses qeu no són evidents. Coses tan dispars com que les relacions no porten la felicitat però que necessitem socialitzar-nos per estar bé o que no anem bé si pensem podrir el món de cementiris nuclears, només que un falli morirem durant 15.000 milions d'anys... més o menys... i què no ha fallat mai fins ara ¿?

De mentre la gent segueix vivint en la inòpia. Veient el fútbol (que a mi també m'agrada) i menjant greixos insaturats, entregats a l'hedonisme i la satisfacció momentània, confessadament amargats, i fins i tot acabats.

Avui em sento més afortunada que mai per haver pogut viure a la natura, respirar l'aire net, banyar-me al mar, menjar tomàquets de Pals, tenir formigues corretejant pel terra o poder sentir el sol a la pell una mica, quan es pon per la tarda, sense protecció. I em sento feliç per tot l'amor que he rebut i que he donat, que sempre se'm ha retornat amb escreix. això és del que es tracta. estimar als altres, i a aquest món que tenim.