dissabte, 5 de juny del 2010

FRRRR FRRRRR FRRRR Vibrations

Vibracions, del cap als peus, del cap a les mans, del cap al cor.... frrrr, frrrr, frrrr...

Vibracions, quan topem amb altra gent, frrr frrr frrr, unes són tan potents.. altres tan insignificants! i jo últimament estic connectada perque vaig com empesa per un munt de vibrations!!

Us ha passat mai?, tu camines, de bon mati pel carrer, i de sobte sents com el fil elèctric resona amb els teus passos, i segueixes caminant, i segueix incrementant cada vegada mes el seu pols frrr, frrr,frrr i de sobte t'atrapa un faç d'energia, t'eleva i et deixa anar i caus de nou al terra. O estas a la platja i notes com la tovallola del costat comença a acompasar-se al teu batec i la pesona que hi ha sobre es veu empesa a aixecar-se o a banyar-se o a llançar-se sobre teu... o stas d'excursió per la munanya i els arbres es dobleguen al passar per fer-te sombra, o vas a comprar i els fanals s'apaguen tres minuts després de que passessis, i potser si vas a sopar amb un desconegut la teva cadira s'allunya de la taula a mida que avança la conversa... fr, frr, frrr...

Ara mateix surto de casa i vaig a la tenda de la cantonada, em compraré un rotlle de film transparent i m'hi embolicaré, començaré pels peus i continuaré per les mans i el cor, i finalment estaré totalment aillada de l'electricitat... frrrrr, frrrrr, frrrrr, una mica de descans!

Floating Bubbles

dimarts, 1 de juny del 2010

dilluns, 31 de maig del 2010

Opium Night


Bon,c'est la nuit d'une famme de 30 ans!!  La nuit en rose...