dimarts, 27 de març del 2012

Primavera

Aquest cap de setmana ha començat la primavera.
Moment de canvi, de renaixament, de flors i energies renovades, moment de passejarnos al sol, d'esperançes i expectatives noves. Moment de començar una nova vida de zero. A cada batec.

Ciutats noves t'acullen amb nous raconets, en converses que s'enduu la fresca, somriures que es desvelen amb una mirada nova. Petites flors daurades en en retaule que emmarca una rosa d'abril. Plats de sempre que ténen un sabor nou en un lloc remot. Mantes que cauen a mitja nit per deixar escapar l'escalfor que ja no es necessita. Noms que s'entrellaçen al damunt de mil.lers de flametes titil.lants a Montserrat, converses i converses, ara a plena llum de dia.


Com si mil.lers d'instants fascinadors s'amaguessin rere unes ulleres de sol, i de sobte, quan te les treus, hi ha tanta riquesa de colors, i la llum brilla tan intensament que perceps la certesa de que passi el que passi, de que vingui el que vingui, per llarg i dur i fred i erm que sigui l'hivern, la vida que hi ha latent al nostre voltant és capaç d'explotar en una exhuberància tan intensa que fa pensar que els miracles són possibles.

Aquest somriure primaveral que tinc avui als llavis us el regalo a tots els qui estimo.