dilluns, 5 d’abril del 2010

Post-Vacances

Caribbean blue d'Enya per aquest post. (veure link)

Qui té més sort ¿? on es troba la felicitat ¿?

Hi ha qui treballa cada dia en una feina que l'apassiona, veient postes de sol i albes, milers de peixos que floten en el seu món submarí, fa feliç a molta gent i treballa constantment, aprecia els seus colegues. Però és lluny de casa i de qui més estima. Viu i juga, juga i viu.

Hi ha qui ha estat a la guerra d'Irack, l'han mossegat 3 escorpins mentre dormia al desert, ha rebut impactes de bala i s'ha trencat ossos a tot el cos. Té un ánima neta i sent la pèrdua de la seva dona, rera els vels i dels seus dos fills, mentre explora el món sota l'aigua, fuma shisha i somriu com un nen.

Hi ha qui viu enganxat al mòbil, flotant entre persones i algues, entre nits i dies, somrient amb marques del passat, i despertant coses que fan riure. Busca i mostra orgullós les seves petites troballes submarines, i se sent feliç amb les bromes més simples.

Hi ha qui també treballa cada dia en feina que l'apassiona, veient passar dies i estacions, veient reflexions i projectes, intenta fer feliç als qui treballen amb ella i treballa constantment però estima els seus colegues. I ha perdut a qui més estimava potser per intentar arribar a tot.

Somnis d'una setmana, cors units i cors trencats, esperances, somnis, desitjos en 100 m3. Tots semblants i tots diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada